De nieuwe generatie desinfecterende entreematten

Ontsmettende mat die schoenen desinfecteert en droogt om besmetting te voorkomen. Vul met desinfecterende vloeistof om schoenen schoon te maken en te ontsmetten.

  • Multifunctionele mat
  • Maakt de schoenen schoon en droog
  • Desinfecteert de schoenen

Een alles-in-1 oplossing; van ontsmetten tot drogen

Sani-Master™

Deze verlengbare mat met een dikte van 19 mm ontsmet en droogt de schoenen. Het is aanbevolen de mat bij de ingang te plaatsen om besmetting via schoeisel te voorkomen Zodra voetverkeer de mat passeert buigen de rubbervingers in het ontsmettingsdeel van de mat om zodat de schoenzolen in contact komen met de desinfectievloeistof. Het absorberende deel met tapijtinzet droogt de schoenzolen om slipgevaar te voorkomen. Zuignappen aan de onderzijde van de mat voorkomen dat de mat beweegt.

Standaard afmetingen en lengtes op maat

De Sani-Master™ tapijtsecties zijn beschikbaar met standaard tapijtinzetstukken of met logomat inzetstukken voor volledige keuzevrijheid in kleur en ontwerp. De standaard tapijtinzetstukken, gemaakt van onze robuuste 113 Master Trax™, zijn beschikbaar in een professionele antracietkleur. Als alternatief kan er gekozen worden voor de 199 Logo Imperial™ inzetstukken om uw persoonlijke ontwerpen, logo’s of kleuren te integreren in een entreeoplossing die past bij iedere applicatie. Ideaal voor het gebruik in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, apotheken, ziekenhuizen, winkels, hotels, restaurants, enz. Standaard afmetingen en lengtes op maat Het systeem is beschikbaar in 2 standaard breedtes en 3 standaard lengtes zodat de mat past bij de meest voorkomende deuropeningen. Door middel van het connectiesysteem kunnen middensegmenten met tapijtinzetstukken worden toegevoegd om de mat naar specifieke behoefte te verlengen.

desinfecterende-matten-leo-braat.png
VRAAG OFFERTE AAN

Standaard of Designs op maat

De Sani-Master™ tapijtsecties zijn beschikbaar met standaard tapijtinzetstukken of met logomat inzetstukken voor volledige keuzevrijheid in kleur en ontwerp. De standaard tapijtinzetstukken, gemaakt van onze robuuste 113 Master Trax™, zijn beschikbaar in een professionele antracietkleur. Als alternatief kan er gekozen worden voor de 199 Logo Imperial™ inzetstukken om uw persoonlijke ontwerpen, logo’s of kleuren te integreren in een entreeoplossing die past bij iedere applicatie. Ideaal voor het gebruik in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, apotheken, ziekenhuizen, winkels, hotels, restaurants, enz.

Offerte aanvraag

Liever eerst een afspraak maken? Bel 010 - 50 12 227

Scroll naar boven