De beste spiegels op maat door Leo Braat

Vraag een offerte aan
  • Hoge kwaliteit
  • Specialist sinds 1990
  • Alle soorten en maten

Observatiespiegels

Handelsonderneming Leo Braat is in staat u in elke onoverzichtelijke situatie een spiegel te adviseren. We zijn hiervoor speciaal opgeleid en gaan vakkundig te werk. Spiegels voorkomen ongelukken, en dat vinden wij heel belangrijk. Wij hebben als missie de veiligheid van uw medewerkers, uw klanten en uzelf te waarborgen. In deze blogs kunt u onder andere lezen welke veiligheidsspiegels er bestaan en hoe wij te werk gaan.

Observatiespiegels: je komt ze overal tegen

Observatiespiegels. Als je erop gaat letten zie je ze overal: op straat, in openbare ruimte, in winkels, op bedrijfsterreinen, in overheidsgebouwen, noem maar op. Handelsonderneming Leo Braat heeft zich gespecialiseerd in deze spiegels. Wij leveren alleen spiegels van de allerhoogste kwaliteit. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat ze voor vele jaren de situatie goed blijven spiegelen.

Spiegels zijn er in allerlei soorten en maten

Handelsonderneming Leo Braat is specialist in spiegels. Niet in de spiegels die je gebruikt om te kijken of je haar goed zit, maar spiegels ter bevordering van de veiligheid. Voor elke situatie hebben wij de juiste spiegel. Elke situatie is weer anders, daarom zijn onze spiegels er in allerlei soorten en maten. Welke spiegels leveren wij?

Offerte aanvraag

Liever eerst een afspraak maken? Bel 010 - 50 12 227

Leo-Braat_Observatiespiegels_4.jpg

"Mensen kunnen zich veiliger voelen dankzij spiegels."

Leo Braat
Leo-Braat_Observatiespiegels_4.jpg

"Wekelijks ga ik langs bij particulieren, bedrijven en overheidsinstanties voor een inspectie."

Leo Braat
Leo-Braat_Observatiespiegels_4.jpg

"Het doet me goed mijn klanten persoonlijk te bezoeken."

Leo Braat

“Winkeldiefstal kan dankzij deze observatiespiegels met wel 80% afnemen. Wat mij betreft hangt er in elke winkel zo’n spiegel.”

Vraag een offerte aan

Waarom zijn spiegels belangrijk?

De belangstelling voor spiegels in onoverzichtelijk situaties wordt steeds groter. Handelsonderneming Leo Braat, de technische groothandel die zich heeft gespecialiseerd in spiegels, merkt dat als geen ander. “Mensen zien steeds meer in dat veiligheidsspiegels grote voordelen bieden”, aldus Leo Braat. Welke voordelen zijn dat eigenlijk?

Zo bepalen wij welke spiegel je nodig hebt

Op zoek naar de juiste spiegel? Handelsonderneming Leo Braat weet precies welke spiegel het beste bij je past en waar deze moet komen te hangen. Wij vinden het belangrijk dat elke situatie veilig en overzichtelijk is, en hebben ons geheel ondergedompeld in de spiegelwereld. “Wekelijks ga ik langs bij particulieren, bedrijven en overheidsinstanties voor een inspectie”, aldus Leo Braat. Hij reist hiervoor het hele land door. Hoe gaat hij eigenlijk te werk?

Spiegels steeds vaker onderdeel van veiligheidsplan bedrijven

De veiligheidseisen op de werkvloer en in openbare ruimtes zijn tegenwoordig een stuk scherper. Het onderdeel ‘spiegels’ kom je steeds vaker tegen in het veiligheidsplan. Om aan de groeiende vraag te voldoen is Handelsonderneming Leo Braat zo’n 3 jaar geleden gestart zich te specialiseren in spiegels. “Ik heb bij spiegelfabrikant Bimex een uitgebreide studie gevolgd over spiegels. Het was verrassend hoeveel erbij komt kijken voor je ergens de juiste spiegel hebt geplaatst. Inmiddels hebben we hier al veel klanten mee geholpen”, aldus Leo Braat.

Spiegel nodig? Wij komen graag naar je toe!

Onze spiegels hangen op de openbare weg, in de industrie, rondom woningen en bij bedrijven en instellingen. De spiegels verschillen in afmeting, materiaal en speciale eigenschappen. Elke situatie heeft namelijk een andere spiegel nodig.

Offerte aanvraag

Liever eerst een afspraak maken? Bel 010 - 50 12 227

Scroll naar boven