« Terug

Observatiespiegels: je komt ze overal tegen

Leo-Braat_Observatiespiegels,-je-komt-ze-overal-tegen_2.jpg19 dec

Observatiespiegels. Als je erop gaat letten zie je ze overal: op straat, in openbare ruimte, in winkels, op bedrijfsterreinen, in overheidsgebouwen, noem maar op. Handelsonderneming Leo Braat heeft zich gespecialiseerd in deze spiegels. Wij leveren alleen spiegels van de allerhoogste kwaliteit. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat ze voor vele jaren de situatie goed blijven spiegelen.

Leo Braat

Handelsonderneming Leo Braat is opgericht door Leo Braat, in 1990. We zijn een veelzijdige technische groothandel. Op het gebied van bedrijfs- en kantooruitrusting leveren we meer dan 35.000 producten. Leo werkt al jaren in de groothandel. In 1968, toen hij 16 jaar was, was hij al loopjongen in de Rotterdamse Haven. Daarna heeft hij op verschillende handelsafdeling gewerkt en later de leiding gekregen. Uiteindelijk koos hij ervoor een eigen onderneming te beginnen. Leo: “Als eigen baas ben ik onafhankelijk en kan ik mijn eigen ideeën gemakkelijker uitwerken.”

Vraag naar spiegels

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een onderneming die van bijna alle markten thuis is. De bouwstenen van onze onderneming zijn klantgericht ondernemen en klanttevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om tegemoet te komen aan de wens van de klant. “Zo merkte ik op een gegeven moment dat er steeds meer vraag was naar spiegels. Ik besloot me als een van de eersten hierin te specialiseren”, aldus Leo.

“Ik vind het belangrijk om mijn klanten het allerbeste te kunnen bieden. Dat doe ik met al mijn producten, dus ook met spiegels.”

Vraag een offerte aan

Opleiding bij Bimex

Om kennis te vergaren over spiegels volgde Leo drie jaar geleden een opleiding bij Bimex. Een Japanse fabrikant die spiegelmateriaal produceert. “Ik leerde welke soorten spiegels er zijn, welke verschillende eigenschappen ze hebben, van wat voor soort materialen ze zijn gemaakt, hoe je inschat welke spiegel voor welke situatie geschikt is, en nog veel meer. Na de opleiding ben ik officieel specialist in spiegels geworden. Ook mag ik spiegels leveren met het politiekeurmerk en het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) certificaat.”

Technische groothandel

De spiegels in onze technische groothandel die we aan onze klanten leveren, kopen we in bij Bimex. “Japanners maken gebruik van hoogwaardige technieken. De spiegels zijn van buitengewoon goede kwaliteit. Ze behouden hun helderheid lang en hebben een lange levensduur. Ik vind het belangrijk om mijn klant het allerbeste te kunnen bieden. Dat doe ik met al mijn producten, dus ook met spiegels.”

Bestel direct

Observatiespiegels

De vraag naar onze observatiespiegels neemt alleen maar toe. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Het zijn voornamelijk ondernemers met bedrijfshallen en bedrijventerreinen, winkeliers, en de overheid. Maar ook particulieren die aan een drukke weg wonen en kleine kinderen hebben kopen onze spiegels. Kortom: je komt ze overal tegen.

Vraag een offerte aan

« Terug

Blijf op de hoogte

AANMELDEN NIEUWSBRIEF ››
Scroll naar boven