« Terug

Spiegels zijn er in allerlei soorten en maten

Leo-Braat_Spiegels-zijn-er-in-alle-soorten-en-maten_1.jpg16 jan

Handelsonderneming Leo Braat is specialist in spiegels. Niet in de spiegels die je gebruikt om te kijken of je haar goed zit, maar spiegels ter bevordering van de veiligheid. Voor elke situatie hebben wij de juiste spiegel. Elke situatie is weer anders, daarom zijn onze spiegels er in allerlei soorten en maten. Welke spiegels leveren wij?

Verkeersspiegels

Wij leveren verkeersspiegels met verschillende vormen en afmetingen. Je ziet ze steeds vaker bij onoverzichtelijke verkeerssituaties. Ze zorgen ervoor dat je veilig kunt oversteken of afslaan en voorkomen hiermee ongelukken. Onze verkeersspiegels hebben bijzondere eigenschappen, zoals: antivries en anticondens. Zo bieden ze in alle weersomstandigheden overzicht.

Industriespiegels

Steeds meer bedrijven zien in dat industriespiegels helpen ter voorkoming van bedrijfsongevallen. Veiligheid op de werkvloer wordt steeds belangrijker. Wij hebben een ruim assortiment aan industriespiegels. Voor elke onoverzichtelijke situatie leveren wij de juiste spiegel: bij uitritten, inritten, kruisingen, magazijnen, et cetera. Dankzij onze spiegels worden risico’s tot een minimum beperkt en neemt de veiligheid maximaal toe.

Vraag een offerte aan

Veiligheidsspiegels

Met onze veiligheidsspiegels zorg je voor veiligheid in gebouwen en om het huis. Een ongeluk zit in een klein hoekje. We plaatsen de veiligheidsspiegels in bergingsgangen, achterpaden van woonhuizen, liften en entrees van flatgebouwen. Elke dode hoek komt weer tot leven.

Observatiespiegels

Wil je je ruimte beveiligen of bewaken? Onze observatiespiegels vormen hierin de perfecte tool. Ze zijn multifunctioneel en kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet, zoals: fietsenstallingen, winkels, gevangenissen en garages. Zo creëer je op deze plaatsen een veiliger gevoel en zorg je ervoor dat louche types wegblijven.

Bestel direct

Speciale spiegels

Een van onze speciale spiegels zijn hittebestendige spiegels. In fabriekshallen kan het heel warm worden. Toch moet ook hier de omgeving overzichtelijk zijn. Daarom leveren wij speciale hittebestendige spiegels. Deze blijven onder hoge temperaturen perfect zicht houden. Andere soort speciale spiegels zijn handig voor caissières. In supermarkten worden platte spiegels bij de kassa opgehangen waarin de caissière goed kan zien of klanten – opzettelijk of niet – iets vergeten af te rekenen.

Spiegelaccessoires

Naast spiegels leveren we accessoires. Zonder deze accessoires zijn de spiegels niet compleet en kun je ze niet gebruiken. De accessoires die wij leveren zijn: klembandbeugels, muurbeugels, spiegelverlichting en t-beugels. Wij weten precies welke accessoire bij welke situatie past, en adviseren je hierover.

Vraag een offerte aan

« Terug

Blijf op de hoogte

AANMELDEN NIEUWSBRIEF ››
Scroll naar boven