« Terug

Spiegel nodig? Wij komen graag naar je toe!

Leo-Braat_Spiegel-nodig-Wij-komen-graag-naar-je-toe_2.jpg08 mei

Handelsonderneming Leo Braat is dé expert op het gebied van veiligheidsspiegels, observatiespiegels, industriespiegels en verkeersspiegels. De technische groothandel bevindt zich in een mooi pand in Hoogvliet, maar verkoopt spiegels door het hele land en ook daarbuiten.

Inspectiespiegels

Onze spiegels hangen op de openbare weg, in de industrie, rondom woningen en bij bedrijven en instellingen. De spiegels verschillen in afmeting, materiaal en speciale eigenschappen. Elke situatie heeft namelijk een andere spiegel nodig. Speciale eigenschappen voor spiegels zijn: brandbestendig, hufterproof, vorstbestendig, anti-condens, et cetera. Ook zijn er spiegels met handvaten. Dit zijn speciale inspectiespiegels, die worden gebruikt bij uitritten van gevangenissen. Met deze spiegels kan de beveiliging kijken of er iets onder de auto verborgen is en of iemand stiekem meerijdt onder de auto.

Persoonlijk bezoeken

“Ik bezoek veel klanten om te onderzoeken welke spiegels nodig zijn en waar ze moeten komen te hangen. Ook ben ik regelmatig in België te vinden”, aldus Leo. “Het doet me goed mijn klanten persoonlijk te bezoeken. Ik vind het fijn ze te adviseren en ik kom in allerlei verschillende omgevingen terecht. Op boerderijen, in winkels, in grote bedrijfshallen, bij grote appartementencomplexen, overheidsgebouwen, noem maar op. En binnen al die ruimtes bevorder ik de veiligheid met mijn spiegels.”

“Het doet me goed mijn klanten persoonlijk te bezoeken. Ik vind het fijn ze te adviseren en ik kom in allerlei verschillende omgevingen terecht.”

Vraag een offerte aan

Snel voorzien van spiegels

Al onze spiegels komen van spiegelfabrikant Bimex. Dit is de een van de beste spiegelfabrikanten van Europa. Hun spiegels zijn van de allerhoogste kwaliteit, waardoor ze jarenlang perfect overzicht kunnen bieden. “We hebben goed contact met Bimex. Ze hebben altijd alles op voorraad waardoor we klanten snel kunnen voorzien van spiegels. Ook ga ik er meerdere keren per jaar naartoe om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom spiegels.”

Vraag een offerte aan

« Terug

Blijf op de hoogte

AANMELDEN NIEUWSBRIEF ››
Scroll naar boven