« Terug

Zo bepalen wij welke spiegel je nodig hebt

Leo-Braat_Zo-bepalen-wij-welke-spiegel-je-nodig-hebt_2.jpg13 mrt

Op zoek naar de juiste spiegel? Handelsonderneming Leo Braat weet precies welke spiegel het beste bij je past en waar deze moet komen te hangen. Wij vinden het belangrijk dat elke situatie veilig en overzichtelijk is, en hebben ons geheel ondergedompeld in de spiegelwereld. “Wekelijks ga ik langs bij particulieren, bedrijven en overheidsinstanties voor een inspectie”, aldus Leo Braat. Hij reist hiervoor het hele land door. Hoe gaat hij eigenlijk te werk?

“Met haviksogen kijken we in het rond en vragen de klant waar mensen lopen en waar voertuigen rijden.”

Vraag een offerte aan

Technische groothandel

“We hebben al veel bedrijventerreinen voorzien van meerdere spiegels”, zegt Leo. “In bijna alle gevallen zijn klanten naar ons toegekomen. Ze hebben zichzelf eerst aangemeld op de site van onze technische groothandel (link). Vervolgens nam ik contact op om te kijken wat ik kon doen voor de klant.” Wanneer klanten dat willen gaan we langs om te inspecteren waar we de observatiespiegel, veiligheidsspiegel en/of industriespiegel kunnen plaatsen. We zoeken binnen en buiten het terrein naar onoverzichtelijke en gevaarlijke plaatsen. “Met haviksogen kijken we in het rond en vragen de klant waar mensen lopen en waar voertuigen rijden.”

Definitieve plaats observatiespiegels

Is er sprake van vorkheftruck verkeer? Rijden hier vrachtwagens? Waar vinden grote en kleine verplaatsingen plaats? Dergelijke vragen stellen we aan de klant om tot een juist advies te komen. Vervolgens bepalen we de definitieve plaats van de observatiespiegels. Snel komen we of laten we de spiegels plaatsen. Het is belangrijk zo snel mogelijk een veilige werkplaats te hebben.

Bestel direct

Verkeersspiegels nodig

Naast gratis inspecties buiten de deur, kunnen we via Google Maps bepalen waar spiegels komen. Bijvoorbeeld op openbare wegen en grote terreinen. Leo: “Op deze manier kunnen we eveneens snel gevaarlijke punten aanwijzen, waar verkeersspiegels nodig zijn.” Soms sturen klanten foto’s op van de ruimte waar ze zich begeven. Daar kunnen we ook uit opmaken waar de risicovolle plaatsen zich bevinden.  

Observatiespiegels met bijzondere eigenschappen

Als we een veiligheidsinspectie verrichten houden we ook altijd rekening met de omstandigheden waarin de spiegels terecht komen. Te allen tijde moeten onze spiegels overzicht bieden. Om dit mogelijk te maken leveren we observatiespiegels met bijzondere eigenschappen. Denk aan: vandaalbestendig, UV-bestendig, verwarmbaar, vorstbestendig, zelfreinigend, anticondens, et cetera.  Al met al komt moeten we met een hoop zaken rekening houden bij het uitkiezen van de juiste spiegel. Maar altijd met het resultaat dat de woon- en werkomgeving de komende jaren veel veiliger wordt.

Vraag een offerte aan

« Terug

Blijf op de hoogte

AANMELDEN NIEUWSBRIEF ››
Scroll naar boven