« Terug

Spiegels steeds vaker onderdeel van veiligheidsplan bedrijven

Leo-Braat_Spiegels-steeds-vaker-onderdeel-van-veiligheidsplan-bedrijven_2.jpg10 apr

De veiligheidseisen op de werkvloer en in openbare ruimtes zijn tegenwoordig een stuk scherper. Het onderdeel ‘spiegels’ kom je steeds vaker tegen in het veiligheidsplan. Om aan de groeiende vraag te voldoen is Handelsonderneming Leo Braat zo’n 3 jaar geleden gestart zich te specialiseren in spiegels. “Ik heb bij spiegelfabrikant Bimex een uitgebreide studie gevolgd over spiegels. Het was verrassend hoeveel erbij komt kijken voor je ergens de juiste spiegel hebt geplaatst. Inmiddels hebben we hier al veel klanten mee geholpen”, aldus Leo Braat.

Veiligheidsspiegels en observatiespiegels

Als er een ongeluk gebeurt binnen je bedrijf en de arbeidsinspectie komt langs, zal hij of zij altijd kijken waar de veiligheidsspiegels en observatiespiegels hangen. Heb je deze niet? Dan ben je geen zorgzame ondernemer en krijg je problemen met de verzekering. Leo: “Het is zo belangrijk om spiegels op te hangen. Een ongeluk is zo gebeurd. Zonde, want je had het kunnen voorkomen met spiegels.” Het aantal bedrijven dat dit beseft neemt gelukkig toe. Regelmatig vragen ondernemers ons om te onderzoeken waar zij het beste spiegels kunnen hangen.

“De komende jaren willen we zeker doorgaan met de verkoop van spiegels. Ik vind het fijn mensen advies te geven over de veiligheid binnen hun woon- en werkomgeving.”

Vraag een offerte aan

Spiegels verplicht

“In de toekomst zal de vraag alleen maar toenemen. In overheidsgebouwen zijn spiegels nu ook verplicht. We hangen ze bij de beveiliging, in gangen, op parkeerterreinen”, aldus Leo. “Met spiegels krijg je een goed overzicht, waardoor criminaliteit en ongelukken afnemen. Mensen kunnen zich veiliger voelen dankzij spiegels.”

Vandaalbestendige spiegels

Een van de grootste ontwikkelingen van de afgelopen 3 jaar, was toen vandaalbestendige spiegels op de markt kwamen. Leo: “Wij vonden dit een prachtig product en besloten het meteen verkopen. Hierdoor steeg onze klandizie bij de overheid.” Vandaalbestendige spiegels zijn van extra sterke folie gemaakt. Hierdoor zijn ze slagvast en kunnen ze niet kapot gaan.

Bestel direct

Spiegels Europa

Leo: “De komende jaren willen we zeker doorgaan met de verkoop van spiegels. Ik vind het fijn mensen advies te geven over de veiligheid binnen hun woon- en werkomgeving. Het geeft mij veel voldoening om mijn steentje bij te dragen aan de verbetering van de maatschappij. Onze ambities reiken zelfs over de landgrenzen heen. In Europa gaan we ook spiegels verkopen.”

Vraag een offerte aan

« Terug

Blijf op de hoogte

AANMELDEN NIEUWSBRIEF ››
Scroll naar boven